Szikrák

De kinek van erre energiája?!

2017. júl 22.

Nagyvonal

írta: Bonyolító
Nagyvonal

Megrendeltem a Welt der Wunder című lapot. Nyomtatott formában drágálltam (akkor még) és különben sem lehet lépni nálunk a könyvektől újságoktól, ezért racionális lépésnek tűnt a helytakarékos megoldás.Fél évet fizettem ki. Ami kicsit zavart, hogy nem lehetett kártyával vásárolni, csak utalni. Osztottam, szoroztam, aztán úgy döntöttem, hogy még a horribilis banki díjak mellett is megéri. Igazán szólva az utalás, mint kizárólagos fizetési mód a próbahónap után derült ki a forgalmazóval történő levélváltások során, így sok választásom nem maradt.

...

Tovább Szólj hozzá

pénz bosszúság pofátlanság fösvény

2015. dec 31.

Délig

írta: Bonyolító
Délig

Adott egy, a kereskedelemben dolgozóknak talán öt (ha szombaton kinyitnak), mindenki másnak - leszámítva az ügyeleti, készenléti szolgálatokat ellátókat – négy napos munkahét. (A hatékonyságról nem kívánok most szólni.)

...

Tovább Szólj hozzá

politika hülye társadalom bosszúság szegénység butaság groteszk képmutatás felelőtlenség Magyarország Miskolc

2015. jan 04.

Tér.Erő.

írta: Bonyolító
Tér.Erő.

Haladva a korral (?) felszerelkeztem egy mobileszközzel, amivel internetezni is lehet, remélve, hogy az USB stickes megoldással felhagyhatok, vagy legalábbis a minimálisra csökkenthetem. Értékelhető minőségű térerő a helységben, ahol minden sátoros ünnepet ülünk sajnos csak két mobilszolgáltató által érhető el. ...

Tovább Szólj hozzá

bosszúság átverés szakértelem Magyarország

2014. nov 01.

A gonosz varázsló átka

írta: Bonyolító
A gonosz varázsló átka

Szörnyű dolog történt a Szürkületi Zónában. Valamelyik gonosz varázsló mágikus ködöt bocsátott, de az is lehet, hogy delejes vihart kavart, minek következtében valamennyi pártaktivista és bérragasztó törpévé zsugorodott és ami még ennél is rosszabb, a pártok egytől egyig mind elszegényedtek. Egyik pillanatról a másikra, mintha soha egy fillérjük sem lett volna.

...

Tovább Szólj hozzá

kampány politika választás pofátlanság képmutatás nemtörődömség Magyarország

2014. okt 31.

Csörömp-csörömp

írta: Bonyolító
Csörömp-csörömp

Egy csodálatos dolgot történt minap immár sokadszor a réten.

A kis nyuszi és a róka kibékültek és örök barátságot fogadtak. Ez a történet viszont túlságosan messzire vezetne és egyébként is teljesen másról akartam írni.

...

Tovább Szólj hozzá

bosszúság butaság lustaság igénytelenség felelőtlenség trehányság nemtörődömség

2014. okt 13.

2118

írta: Bonyolító
2118

Nincs legközelebb. Nem lesz majd. Csak most van.

Csak azt tudom számon tartani, ami elmúlt, amiről tudom, hogy lehetett volna másként is. Több energiába, odafigyelésbe és pénzbe sem került volna.

De nem lett és nem is lesz, mert ha lehetett volna, akkor most az lenne és ezek a sorok nem szaporodnának.

...

Tovább Szólj hozzá

jövő politika társadalom szegénység képmutatás Magyarország

2014. sze 30.

Összefog(s)ás

írta: Bonyolító
Összefog(s)ás

Piciny városunkban az összefogásnak köszönhetően, teljesen véletlenül, éppen most készült el a ....., a ....... és a ......... ráadásul a ....... is határidőre - lásd bővebben önkormányzati választások előtt két héttel - átadhatóvá vált. El nem készült, de alkalmas arra, hogy a megnyitón a résztvevők nyakába szakadjon a plafon.

...

Tovább Szólj hozzá

politika hazugság bosszúság butaság pofátlanság képmutatás Magyarország Miskolc