2014. jan 30.

Választási kortespárbeszéd

írta: Bonyolító
Választási kortespárbeszéd

- Üdvözlöm!

- Ezt visszautasítom.

- Abcúg!

- Monnyonle!

- A makrogazdasági adatok azt mutatják.

- Az ki van zárva, mert az egész beszédből csak egy kisebb kiragadott szövegrészlet állt a rendelkezésükre, amiből ezt a következtetést nem vonhatták le.

- Alapjában semmi kifogásom a karaktergyilkosságokkal kapcsolatban, csak azt nem értem, mit keres még itt.

- Ezt majd a szavazófülkékben döntik el a választópolgárok.2/3-val megemeljük a nyugdíjakat.

- A reálbérek 20% körüli emelkedésével a legszerényebb becslések szerint is bátran számolhatunk. És bevezetésre kerül a nagy sikerű közmunkaprogram után a magánmunkaprogram is. „Dolgozz úgy, mintha magadnak dolgoznál, hisz a köz felé már megcselekedted, amit megkövetelt a haza” címmel. 1.2.1.

- Nem állítjuk vissza a sorkatonaságot -holott megtehetnénk ezt is- viszont csak egy űrhajóst küldünk a világegyetembe. Mit keres Oszkó Péter a WizzAir-ben?

- A liberálneofasisztoid, bolsevik bankárkormány egyesülne a világ proletárjaival, de a Révai nagylexikonban nem teljesen pontos a proletár megfogalmazás. Meg a többi sem.

- Takaroggy!

- Nemzetellenes, nemzetrontó, hazaáruló csürhe, ja és azok nem is mi vagyunk. Fonjuk szorosabbra a kapcsolatot a Kurultáj népeivel! Mi az, hogy az nem egy földrajzi térség? Cáfolom.

- Nevetséges. Ez egy blöff, ennek nem szabad felülni. Van alternatívája a megújuló energiaforrásoknak. Sikerült fűtőérték nélküli szénmezőt találnunk. Korlátlanok a készleteink.

- Nem elég, hogy stratégiájuk nincs, de a suszter sem maradt a kaptafánál. Komolyan ezzel kívánják megszólítani a bizonytalan, tétovázó szavazókat? Mert mi is!

- Azért egyben egészen biztosan egyetértünk. Választani muszáj. Mindenki menjen el szavazni!

- Így van. Ha a jövőben is szeretnének ilyen színvonalas vitákat végighallgatni, okvetlenül adják le voksukat. Mindegy kire, mert mi biztos bekerülünk, hisz listavezetők vagyunk.

- Ezt sem megerősíteni, sem megcáfolni nem kívánom.

Szólj hozzá

politika választás vicc butaság groteszk