2014. már 31.

Pedofília

írta: Bonyolító
Pedofília

Olvasom a lapokat és egyre gyakrabban bökik a szemem tanár-diák kapcsolatokról megfogalmazott vélemények. Itt nem a “klasszikus” viszonyról van szó, amikor a jobb jegy érdekében “Térdelj le és szeress!” és nem a kapuzárási pánik találkozik az apakomplexussal című liaison. Ez kérem a modern kor találmánya - na nem az entyempentyem - aminek kialakulását kutatni felérhet egy PhD. képzéssel.  

Itt a fiatal suhanc 8-10-12-14 éves fiú és a nála 6-8-10, de max. 20 évvel idősebb tanárnő  relációt kell magunk elé képzelni.

 

Hát kérem ez rettenetes! Miket ki nem kell állnia ezeknek a srácoknak, ráadásul éveken keresztül! Nem is lehetséges ez másként, csak ha valahol egy pincébe zárva várták rettegve a következő aktust. Ezt abból gondolom, hogy amennyiben mozgásukban, akaratnyilvánításukban nem voltak korlátozva - magyarán elríhatták volna szüleiknek, vagy a hatóságoknak, hogy milyen borzalmakon mentek keresztül - megpróbáltatásaiknak hamar vége szakadt volna.

 

De nem szakadt és ha nem avatkozik be a sors keze - magyarán egy irigy osztálytársnak nem jár el a pofája - akkor ma is élnek szépen vadházasságban, mint Marci Hevesen.

 

6rwrxcayjvzqgadus.jpeg

forrás:facebook.com

Minden kamasz érett nőkről álmodik - milf, mert valami idióta kitalálta, hogy ez az és azóta használjuk ezt a kifejezést - és nem fog árulkodni, legfeljebb dicsekedni azzal, ha sikerül egyet leterítenie. Még akkor is hencegnek, ha nem, de azt végképp ne mondja nekem senki, hogy egy 6 éves meg tud dörrenteni egy negyvenest. Én is voltam 6 éves és a kakasomnak csak egy funkcióját ismertem. Az a szülő, aki meg nem vesz észre semmit a kölykén, az nem szülő.

 

Évek telnek s múlnak, a kisdiák pszichoszexuális fejlődése végképp rossz irányba halad, hiszen, amíg a haveri kör pornót néz és kollektíven recskázik, addig ő szépen dug, mint egy üregi nyúl. És akkor beavatkozik a sors és a sok hoppon maradt jusst követel, de a zsákmányon nem osztozunk. Mi történhet hát: borítás. Onnantól kezdve az események gyorsan követik egymást és csak a börtön falai állítják meg a lejtőre került tanárnőt, akinek nem lényeg a méret és valószínűleg inkább beteg, mint türelmetlen.

 

Nagyon kíváncsian várom azt a világot, ahol hatékonyan tudnak megoldást találni erre a problémára  - nem börtön és diliház - amennyiben a “sértett” időben panaszt tesz kizsákmányolása ellen.  Amíg azonban naponta ütik, vagy szurkálják egymást agyon kibékíthetetlen házaspárok, lövik túl magukat elhanyagolt tinik, amíg a főnök varázsigéje a munkahelyi konfliktusok kezelésére, hogy “Oldjátok meg, mert mindkettőtöket kirúglak!” addig, szerintem valamennyi tehetetlen és akaratvesztett hatóság lapítson és gyakoroljon önkritikát.

Ahogyan én is teszem. 

Szólj hozzá

szex társadalom pedofil bűn nevelés ifjúság közöny felelőtlenség