2015. feb 06.

forintositas.hu

írta: Bonyolító
forintositas.hu

„forintositas.hu. Ki? Hogyan? Mikor?” - villan elémbe a multireklám, amin négyzetrácsos lapon elhelyezve egy kézzel rajzolt kocka (?) is helyet kapott, de az ötletgazda aláírása már nem fért rá.

Talán pont ez a szerencséje, de kétségeink sem lehetnek, hogy akik kitalálták magát a megoldást, nem szorulnak erre, akik pedig a reklámot agyalták ki, szintén nem kerültek a kreativitás satujába, de a jussukat így is megkapják.

 

Kevés ilyen, szinte semmilyen információt sem tartalmazó plakáttal találkoztam még.

 

„forintositas.hu”. Mennyire nem mond semmit ez azoknak, akiknek nincs internetjük, mert bizony kedves pasaparki és „nemszégyellemhogygazdagvagyokésacsaládomissegítettharmincmillióval” urak, igenis él e hazában néhány olyan devizahiteles, aki esetleg agyament ötletükről, annak teljes lehetetlensége ellenére szeretne tájékozódni, de az Y generációsokból álló, megbízott Koma-Sógor-Cimbi reklámügynökség alaposan melléfogott, de ezt csodálatosan ábrázolta is. A valóságtól való távolállásuk, valamint a torz érzelmi intelligenciájuk a napnál is világosabb – mivel az általuk reklámozott megoldásaik nem érintik őket, így átélni beleélni, sem képesek magukat azok helyzetébe, akiket tájékoztatni szerettek volna.

 

forint.jpg

forrás:iflgazdasag.blog.hu

 

Született hát egy papírfrankenstein, amitől félni ugyan nem, de elborzadni könnyen lehet.

Ja és tényleg! Mi van akkor ha maradni akarnék a jól megszokott devizámnál, ha már úgy összemelegedtünk? Mi? Hogy azt nem lehet? De miért? Idáig lehetett? Idáig nem akart a kormány megvédeni a saját szélkakas-gazdaságpolitikájától? Nem lett volna, nem lenne egyszerűbb világosan, tisztán kormányozni, hogy az elillant tőke egy stabil környezetbe visszaszivárogjon és termelni kezdjen? Mi? Hogy inkább csináltatnak még százezer plakátot és kiküldenek 3 millió levelet, amire nem várnak választ? Tényleg, azt miért nem interneten küldték? Miért nem plakátolták ki? Szerintem már akkor is volt internet. Méghozzá adómentes.

 

Bővebben erről a neetess.hu oldalon olvashatnak, akiknek maradt erre … néhány megmentett forintjuk.

Szólj hozzá

politika hazugság társadalom pénz képmutatás Magyarország